titelbalk-home

One Man Band

OneManBand-normaalNIEUW WEBSITE
Graag verwijs ik u naar mijn nieuwe website: www.dellenoy.nl .
De informatie op deze website kan inmiddels wat verouderd zijn!

Als one-man-band weet Andy Dellenoy de hele tent op z’n kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en springend tovert hij de muziek uit zijn keyboard.

Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan.  Veel orkesten kunnen qua entertainment met meerdere personen niet brengen, wat Andy alleen wèl kan! En dan niet met gebruik van midi-files of voorgeprogrammeerde muziek, maar ècht live gespeeld!

Een volledig verzorgde avond met muziek naar ùw keuze.  Avondvullend all-round muziek, of liever avondvullend country?  Of wilt u ècht feesten en gaan we lekker après-skieën en meezingen?  Smartlappen & Nederlandstalig, Top40 of alleen maar relaxte achtergrond muziek?  Tja, en dan nog de gezellige dansmiddagen. Ook al geen probleem!  Succes met deze eenmans band is gegarandeerd.